Det är för att vi har många bollar i luften just nu säger han. Alltså, som gör att det är så stökigt i lägenheten. Fast det är det ju nästan alltid egentligen. Stökigt. Oavsett bollar faktiskt.

Sicken dag va! Ledig dag kallas det. Haha, man är ju allt annat än ledig egentligen. Vi har tvättat tolv maskiner tvätt. TOLV! Hur fasen får man ihop så mycket tvätt på två personer? Och så har vi då också självklart genomgått den där eftertvättprocessen. Ni vet när man tömmer ut allt som varit som varit i torktumlaren på golvet i lägenheten. Dax att para ihop strumpor. Och alltid, precis varenda gång saknas det någon strumpa. Var fasen tar de vägen? Äter tvättmaskinen upp dem? Jag fattar inte! Någon som vet?

Och så har vi varit och hämtat pappret till inbjudningskorten som Emil beställt åt oss. (Tack snälla snälla Emil!) Så sen har vi har klippt och klistrat. Och klippt och klistrat. Och klippt och klistrat. Herrejissus. Eller egentligen har vi inte klippt alls. För Carl har tagit hem någon slags mackapär som skär. Den är GRYM! Enligt mig en av de bästa uppfinningarna någonsin. Den sparar så mycket tid åt en att man borde ge den betalt. (men med vad?) Nu är alla kort klara på utsidan i alla fall. Alltså har vi insidan kvar, men den får nog vänta tills efter resan tror jag. Om jag kan hålla mig.

Nu ska jag ta mig en knäckemacka eller två (Wilmas - de är grymt goda!) med massa prästost och gurka på! Mums!

Tjillevippen då alla fina!

Kommentarer
Postat av: Linda Ohlsén

Alltid lika roligt att läsa din blogg. Kul med alla planer som ni har framför er!

Strumpor som försvinner känner jag igen, men tolv maskiner har jag nog aldrig kört på samma dag. Hade ni kläder kvar att ha på er!? Skojar bara... Hoppas ni mår bra.

Kram Linda!

2009-02-16 @ 19:52:01
Postat av: Anonym

TOLV TVÄTTAR!!! Hur lyckades ni med det?! hihi Det där med strumporna känner jag igen... Fast hos mig kan det försvinna hela par ibland. Och så några dagar senare ser jag Calle med alldeles för små strumpor. :)Kul med inbjudningarna. Väntar med spänning!Ses på ondsdag.

Kramen till damen (som du så fint rimmade innan)

2009-02-16 @ 21:07:40
Postat av: Rebecca

http://www.brollopsmassan.se/bm/home.htm

2009-02-16 @ 21:47:51
URL: http://rebeccasfood.blogg.se/
Postat av: Kalle

lortar!

2009-02-17 @ 00:24:40
URL: http://elviskalmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi designar gärna din blogg!
 

Trackback
RSS 2.0