Kvällens outfit
Blus: H&M
Kjol: Vero Moda
Skor: Bianco
Örhängen: LIndex
Armband: H&M

Dagens outfit
Klänningn+ Jacka: H&M
Jeansväst + tights: Cubus
Halsduk + örhängen: Lindex
Mc-boots: Wedins
Glasögon: Sean John

My name is Nilsson, lilla fröken Nilsson.

Vid 00.07 inatt ska vi gå på premiären för nya Bondfilmen. Jag är väl egentligen inget stort Bondfan, ska jag vara ärlig ser jag kanske mest fram emot popcornen. Men det blir ingen dricka, jag har för liten blåsa för att klara en hel film. Och att gå ut mitt i filmen, nej. Jag skulle säkert göra något fel (typ spola ner biljetten) och sedan få sitta och vänta utanför resten av filmen. Fast ja, det positiva är ju att jag inte skulle behöva vara kissnödig längre. Vad handlar filmen om förresten? Jag skulle gissa att den innehåller en brittisk agent, en ond skurk och ett gäng snygga brudar. Vad tror ni?


 

Säg det med en sång...

Medans vi gick och plockade efter stängning på jobbet ikväll diskuterade vi hur vi skulle kunna göra jobbiga dagar lite lättare och roligare. Buden var många, men enligt mig så kom Alex och Malin med det vinnande förslaget. Vi gör hela arbetsdagen till en musikal! Tänk själv, stå där i kassan och få brista ut i skönsång "Det blir etthundraåttiotreochfemtiooooooo" (den i kassan intill får självklart doa doa lite om den vill) eller när en kund frågar om en annan storlek och får ett sjungade svar "Jaaaavisst käääära duuu, jag ska kollaaa på laaagret!" (tänk typ väldigt hög och vacker operasång) Sen är ju icke alla snygga dansmoves som kommer därtill icke att förglömma. En slide hit coh en slide dit och sen en piruett på det. Det skulle bli grymt! Alltså vi skulle bli den bästa och mest populära butiken i Götelaborg! Så, vad säger ni? Är ni på?

Houston, we have a problem!

Jo, jag har ett litet problem. Jag skaver fötterna mot varandra när jag sover och jag kan inte sluta. Det har till och med börjat uppstå även i vaket tillstånd. Tyvärr är det nu så att mitt problem även blivit Carls problem. Jag har nämligen börjat skava fötterna mot hans smalben hela nätterna. Han påstår att han ständigt har ont i benhinnorna och menar nu alltså att detta är mitt fel. Nu har han hotat med att börja sova med benvärmare om jag inte slutar ögonaböj. Så, ge mig tips - hur slutar jag skava fötter? Jag vill inte ha en karl som sover med benvärmare!

Dagens outfitSpetsbolero + linne: HM
Chinos: Cubus
Ballerina: Scorett
Glasögon: Sean John
Örhängen: Gina tricot

Alldeles underbart...

Jag tycker så mycket om att lyssna på Eva Cassidy. Hennes röst gör mig så lugn och avslappnad på något konstigt vis. I just Autumn leaves finns det ett alldeles underbart pianostycke ungefär 2:20 in i låten. Jag kan lyssna på det om och om igen och för varje gång tycker jag bara om det ännu mer. Så David, om du läser det här så hoppas jag att du börjar öva så att du kan spela live för mig nästa gång vi ses!Vilken dag!

Det känns som jag har sprungit runt som en duracellkanin på uppåttjack hela dagen på jobbet, men ändå inte fått något gjort. Det är så mycket folk, och de är som galna! Märks verkligen att det är höstlov. Nu sitter jag här hemma i soffan och har precis ätit världens godaste yoghurt - jordgubb/smultron och min dagliga stora knäckemacka med ost och gurka Tröttnar aldrig! Om en stund kommer kärleken hem ifrån Tallin. Trots att han bara varit borta en natt så ska det bli så mysigt att ha honom tillbaka här i lägenheten. Så, dags för lite plocka undan från golv och andra ställen innan han sätter nyckeln i dörren. Ha en trevlig kväll allihopa!

Dagens outfitSkjorta + tights: Cubus
Stövlar: Wedins
Örhängen: Prickig katt
Armband: Glitter och Åhléns

Bättre sent än aldrig...

Brukar man ju säga. Så, nu är det äntligen dags för mig att börja blogga. Vad jag ska skriva om? Jo, precis allt och inget. Allt som snurrar runt i mina små ihoptrasslade tankebanor. Och det är mycket kan jag lova. Så, välkomna hit till lilla fröken nilssons blogg. Hoppas att ni kommer trivas!


RSS 2.0